Foto: Toms Grīnbergs, LU Komunikācijas un inovāciju departaments

Trīs dienas – no 28. februāra līdz 1. martam – Latvijas Universitāte piedāvāja plašu informatīvo klāstu par studijām un karjeras iespējām, ko nodrošināja visu 13 fakultāšu pasniedzēji un studenti, tostarp Ķīmijas fakultāte,  reģionālo filiāļu un LU koledžu pārstāvji.

Izstādes “Skola 2020” Ķīmijas fakultātes stendu apmeklēja gan tie, kuriem jau ir nosprausts mērķis studēt pie mums, vecāki ar bērniem, kuri interesējās par sava jaunieša izaugsmes un karjeras iespējām,  gan arī tie, kuri vēl svārstās starp dažādām nozarēm, taču ķīmijas studiju programma ir viena no sarakstā iekļautajām izvēlēm. Vislielāko interesi apmeklētāji izrādīja par darba iespējām absolvējot katru no studiju programmām, jo mūsdienu jaunietim ir svarīgi iekļauties darba tirgū konkrētajā nozarē.

Arī šogad LU aktīvajā stendā jauniešiem bija iespēja piesēst pufos un izbaudīt nesteidzīgu atmosfēru, uzņemt momentfoto un izpildīt personības testu, kas parādīja atbilstošāko studiju virzienu, kas būtu jāizvēlas.

Aicinām interesentus apmeklēt Ķīmijas fakultātes atvērto durvju dienu 25.martā, plkst. 12:00, Jelgavas ielā 1, Dabas mājā, kur topošajiem studentiem būs iespēja tikties ar studentiem un pasniedzējiem.

Dalīties