Latvijas Universitātes (LU) Ķīmijas fakultāte (ĶF) augustā turpina uzņemt jaunos studentus brīvajās budžeta un maksas studiju vietās maģistra līmenī.

Maģistra studiju programma “Ķīmija” piedāvā iegūt augstāko akadēmisko izglītību ķīmijā kā vienā no fundamentālo dabaszinātņu jomām. Studijas paredzētas kā studentiem, kas plāno tālāk izglītoties doktorantūrā un kļūt par augstas klases speciālistiem ķīmijā, kā arī tiem, kas vēlas konkurēt darba tirgū.

Maģistra studiju programma “Darba vides aizsardzība un ekspertīze”  piedāvā iespēju mūsdienīgā studiju procesā studentiem apgūt vispusīgas zināšanas par pasaulē un Latvijā populārākajām darba vides risku novērtēšanas metodēm, ergonomiku, veselības veicināšanu un darba aizsardzības sistēmas kvalitātes vadīšanu.

 

Pieteikumi gaidīti no 24. augusta līdz 28. augustam, aizpildot elektronisku pieteikuma veidlapu un pēc tam noslēdzot studiju līgumu fakultātē - Jelgavas ielā 1.  

Ierodoties noslēgt studiju līgumu, līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments un iepriekšējo izglītību apliecinošs dokuments ar pielikumiem. Ja kopš diploma ieguves mainīts vārds/uzvārds, nepieciešams dokuments, kas to apliecina (piemēram, laulības apliecība).   

Aicinām iepazīties ar detalizētu informāciju par pieteikšanās kārtību. Papildu informāciju var iegūt rakstot uz kf@lu.lv

 

Dalīties