Foto: Toms Grīnbergs, LU Komunikācijas un inovāciju departaments.

Ņemot vērā epidemioloģisko situāciju valstī un Latvijas Universitātes rektora rīkojuma “Par epidemioloģiskās drošības pasākumiem Covid- 19 izplatības laikā” grozījumus, kā arī dekāna izdoto norādījumu, LU Ķīmijas fakultāte no 12. oktobra pāriet uz studijām daļēji attālināti.  Visas lekcijas, saskaņā ar spēkā esošo nodarbību sarakstu līdz 30. novembrim notiks tiešsaistē, bet semināri un laboratorijas darbi – klātienē, ievērojot LU rīkojumā noteiktās prasības klātienes nodarbībām.

Bakalaura studiju programmā “Ķīmija” (direktors asoc. prof. Jānis Švirksts) docēt lekcijas attālināti:

  • 1. semestra studentiem studiju kursā Augstākā matemātika I;
  •  2. kursa studentiem studiju kursos Organisko savienojumu spektroskopijas pamati (sākot ar 21.10.2020), Analītiskā ķīmija I, Neorganiskā ķīmija II;

Pirmā līmeņa profesionālajā augstākās izglītības studiju programmā “Darba aizsardzība” (direktors Mārtiņš Pužuls) un profesionālajā bakalaura studiju programmā “Arodveselība un drošība darbā” (direktore, lektore Iveta Daugule) docēt lekcijas attālināti:

  • 1. semestra studentiem studiju kursos Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas izvēlētas nodaļas un Darba vides risku identificēšanas un novērtēšanas pamati.
  •  3. semestra studentiem studiju kursos Angļu valoda darba aizsardzības speciālistiem, Uzņēmējdarbības pamati, Darba vides risku identificēšanas un novērtēšanas pamati, Elektrodrošība darba vidē, Pedagoģija darba aizsardzības speciālistiem.

Maģistra studiju programmā “Ķīmija” (direktors asoc. prof. Kristaps Jaudzems) un profesionālajā maģistra studiju programmā “Darba vides aizsardzība un ekspertīze”, (direktore, asoc. prof. Ženija Roja) docēt lekcijas attālināti visos studiju kursos; docēt seminārus klātienē, organizēt starppārbaudījumus un gala pārbaudījumus, praktisko darbu un laboratorijas darbu nodarbības klātienē.

 

➡️ Fakultātes personālam atrašanās fakultātē ir atļauta, ievērojot visus drošības pasākumus.

 

➡️ Informācija par to kā pieslēgties un lietot Microsoft Office Teams ir pieejama e-studijās.

Dalīties