23. aprīlī no plkst. 11.00 līdz 17.00 Latvijas Universitāte organizēs vēl nebijušu pasākumu – “Skola 2021 Latvijas Universitātē”. Pasākuma laikā topošajiem studentiem būs lieliska iespēja piedalīties virtuālās sarunās ar fakultāšu pārstāvjiem un saņemt atbildes uz sev interesējošajiem jautājumiem.

Pasākums “Skola 2021 Latvijas Universitātē” būs kā alternatīva nenotikušajai izstādei “Skola 2021”, kas ik gadu izstāžu zālē “”Ķīpsala” pulcē ievērojamu skaitu interesentu un izglītības iestāžu. Pielāgojoties apstākļiem, pasākums notiks attālināti, taču sniedzot tādu pašu iespēju uzzināt sev nepieciešamo informāciju par studijām.

“Skola 2021 Latvijas Universitātē” notiks gribustudet.lv tīmekļa vietnē, bet individuālās un grupu sarunas tiks nodrošinātas Zoom platformā, kas topošajiem studentiem sniegs iespēju aprunāties ar savas fakultātes dekānu, studiju programmas direktoru vai studentu , lai uzzinātu pēc iespējas vairāk par izvēlēto studiju programmu.

Pasākumā “Skola 2021 Latvijas Universitātē” piedalīsies 13 LU fakultāšu pārstāvji (dekāni, studiju programmu vadītāji, studenti), kuri sniegs atbildes par visām 150 LU studiju programmām. Pasākuma laikā būs iespēja uzzināt arī par LU filiālēm.

Piesakies pasākumam, aizpildot pieteikuma formu.

Vairāk par pasākumu un dienas programmu katrai fakultātei var izlasīt www.gribustudet.lv

Dalīties