Vēsturnieki-filozofi, biologi un ķīmiķi apvienosies, lai 11. decembrī jau no plkst. 21.00 ienestu prieku katra studenta dzīvē, kopīgiem spēkiem izgaismojot LU Dabaszinātņu akadēmisko centru Torņakalnā. Spožās balles dresskods ir „Vintage prom”. Par gaišu gaisotni rūpēsies ne tikai gaismas, bet arī dzīvā mūzika; uzstāsies grupa “Cits kvartāls”.

Vēsturnieki-filozofi, biologi un ķīmiķi apvienosies, lai 11. decembrī jau no plkst. 21.00 ienestu prieku katra studenta un pasniedzēja dzīvē, kopīgiem spēkiem izgaismojot LU Dabaszinātņu akadēmisko centru Torņakalnā. Gādā par iespaidīgu smokingu, košu kleitu un gaumīgu ziedu rokassprādzi, jo spožās balles dresskods ir „Vintage prom”.

Par gaišu gaisotni rūpēsies ne tikai gaismas, bet arī dzīvā mūzika; uzstāsies grupa “Cits kvartāls”. Paralēli dejām varēsi parādīt savu supernovas talantu, izdziedoties karaokes telpā, fotostūrī iegūt klasiskas „Prom night” fotogrāfijas, kā arī piedalīties dažādās aizraujošās viktorīnās un spēlēs. Par vakara galveno notikumu šogad kļūs balles karaļa un karalienes vēlēšanas! Galdiņu rezervēt šoreiz nav nepieciešams, jo pasākuma organizatori būs parūpējušies, lai vietas pietiktu visiem!

Par ieejas kartēm jautā savā pašpārvaldē. Uz vietas ballē tas būs mazāk izdevīgi, taču, ja, dodoties pēc ieejas kartes, paņemsi līdzi Ziemassvētku dāvanu Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas bērniem (spēles, rotaļļietas, saldumi u.c.), piedāvājums kļūs izdevīgāks.

Pasākumu atbalsta: Z/s Zaļenieku kokaudzētava, prezervatīvi One Touch, RedBull, Piebalgas alus un Pērnes čipši.

Dalīties