Foto: Toms Grīnbergs, LU Komunikāciju departaments

Baltijas Universitāte un Ostravas Universitāte organizē studentu konferenci “Vide un labklājība: tehnoloģijas, zinātne un humanitārās zinātnes kopā”, kas notiks no 6. līdz 9. decembrim Ostravā (Čehija).

Uzņemtiem studentiem tiks nodrošinātas dažādas aktivitātes, tostarp semināri, mācību vizītes un lekcijas par dažādām tēmām, tostarp labklājību, ilgtspējību, vidi un postindustriālo urbānismu.

Šī studentu konference ir bez maksas, un pieteikšanās ir atvērta visu līmeņu (bakalaura, maģistra un doktora grāda) studentiem BUP iesaistītajās universitātēs. BUP pieņem studentus no visa veida studiju programmām, un priekšzināšanas nav nepieciešamas.

Pasākuma mērķis ir:

  • Uzlabot studentu zināšanas par šīs konferences galvenajām tēmām: Vide un labklājība: tehnoloģiju, zinātņu un humanitāro zinātņu sinerģija.
  • Veicināt un rosināt radošas diskusijas starp studentiem un darbiniekiem, īpaši par tēmas atbilstību ikdienas vajadzībām.
  • Atklāt un uzzināt vairāk par Ostravas pilsētu, tās vēsturisko kontekstu un pašreizējo situāciju, kā arī čehu kontekstu par izceltajām tēmām.
  • Veidot prasmes starpkultūru un starpdisciplinārajā sadarbībā.

 Piesakies dalībai studentu konferencē

! Pieteikšanās termiņš ir 29. oktobris. (Par iespēju izmantot īstermiņa mobilitāti jautā fakultātes ārējo sakaru koordinatoram).

Lasiet vairāk par studentu konferenci.

Ja jums ir kādi jautājumi vai vēlaties papildu informāciju, sazinieties ar adam.soderberg@balticuniv.uu.se

Adam Söderberg

Communications officer

The Baltic University Programme

Uppsala University

Dalīties