No 18. Līdz  22. martam Latvijas Universitāte (LU) aicina skolēnus apmeklēt Atvērto durvju nedēļu. Ik gadu pavasarī katrs interesents ir aicināts klātienē gūt iespaidus un iepazīt savu nākotnes studiju vidi, apmeklējot Atvērto durvju dienas. Tā ir iespēja ne tikai pabūt savu nākotnes studiju telpās, bet arī piedalīties dažādos izzināšanas pasākumos un, protams, klātienē uzdot sev interesējošos jautājumus, kas noteikti palīdzēs pieņemt lēmumu par sev piemērotāko studiju programmu. 

Ķīmijas fakultātes atvērto durvju diena norisināsies 19. Martā plkst. 12:00-14:00, kuras ietvaros ikvienam interesentam būs iespēja klātienē satikt fakultātes vadību un studiju programmu direktorus, kā arī iepazīt laboratorijas un piedalīties aktivitātēs.

Pasākuma programmā būs LU ĶF dekāna, doc. Jāzepa Logina runa par fakultāti, tās struktūru, zinātni un ķīmiju kā profesiju nākotnē. Pasākuma piedalīsies arī bakalaura studiju programmas " Ķīmija" direktors Jānis Švirksts, kurš informēs par studiju iespējām arī tādās studiju programmās kā “Darba aizsardzība” un “Arodveselība un drošība darbā”. Savukārt studentu pašpārvalde informērs par dažādiem fakultātes pasākumiem un tradīcijām, ļaus izkustēties sagatavotajās aktivitātēs ikvienam apmeklētājam.

Interesentam būs iespēja uzdot sev interesējošos jautājumus gan dekāna, gan studiju programmu direktoriem un studentiem. Pasākuma otrajā daļā fakultātes pasniedzēji aizvedīs apmeklētājus "ceļojumā pa laboratorijām" un ļaus ielūkoties nākotnes studenta ikdienā.

Laipni gaidīts ikviens, kuram sirdī tuva ķīmija!


Datums: 19.marts

Laiks: 12:00-14:00

Vieta: Jelgavas iela 1, Rīga, 601. auditorija

Reģistrācija 1.stāvā pie lielajām kāpnēm!

Dalīties